För dig som syssler med finsnickeri, möbelsnickeri eller hobbysnickeri och söker efter verktyg, maskiner, faner, trä, m.m.?
English
Bokmärk Möbelsnickarens Källa(re)

Möbelsnickarens källa(re): Boklådan för finsnickeri och möbelsnickeri

Med Google Böcker som bas, jag har samlat böcker som är av intresse för möbelsnickare och finsnickare. Hittills har jag en liten, men snabbt växande bibliotek som omfattar tekniker, verktyg, design och ett avsnitt som täcker klassiska möbler perioder: barock, rokoko, neoklassiska och gustavianska. Skriv in ett sökord nedan och klicka på "Sök". Du tas till Google Books där sökresultaten ska presenteras. För ganska många böcker du kommer att kunna se delar av fulltext, runt fras du sökte efter. Prova det!

Book search 

Observera att för de böcker som inte har någon form av förhandsgranskning i Google Books, sökningar är begränsad till titeln och eventuella kort beskrivande text i samband med boken.

Om du hittar en bok av intresse, ger Google Books möjlighet att köpa den på olika ställen. Nedan kan du söka för att se om det kan hittas i ett svenskt bibliotek. Ange ISBN för boken (som finns längst ned i Google Books informationssida om en viss bok) i rutan nedan och tryck på "sök". Sökresultat på www.bibliotek.se kommer att visas. Ha tålamod, verkar att sökningar på bibliotek.se kan ta några sekunder (15-20) ibland.

Hitta en bok i ett svenskt bibliotek. Skriv in bokens ISBN-nummer: 

senast uppdaterad: 2016-11-06

Möbelsnickarens källa(re)
Norrköping, Sweden
E-mail: Mobelsnickarens.Info@classical-luxury.com


Featured Books


In the Craftsman Style


Tauntons complete illustrated guide to woodworking


Fine Woodworkings Best Tips on Finishing, Sharpening, Gluing, Storage, and More